1 Ιουνίου 2010

Για την κρατική καταστολή και τον τραυματισμό του συντρόφου μας, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία στις 31/5/2010.

Καταγγέλλουμε την επίθεση με κλομπ από άνδρα των Μ.Α.Τ., κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία στις 31/5/2010, στο μέλος των «Υπεραστικών» Πάρη Σ., με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο χέρι. Ο γύψος στο χέρι του συντρόφου μας, ασφαλώς, δυσκολεύει την καθημερινότητα και την εργασία του ως μουσικού και μισθωτού εργαζομένου, δεν κάμπτει, όμως, την αποφασιστικότητά του και δίπλα σε αυτή και τη δική μας, να διαδηλώσουμε ξανά την Πέμπτη 3/6, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό και στους αγωνιστές του Στόλου της Ελευθερίας και απαιτώντας την καταδίκη του κράτους πειρατή και των συνεργατών του.

Η ελληνική κυβέρνηση, αδρανής μπροστά στην τρομοκρατική-δολοφονική δράση του κράτους του Ισραήλ σε διεθνή ύδατα, σε βάρος πλοίων με ελληνική σημαία που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, και απούσα από οποιαδήποτε ουσιαστική δράση προστασίας Ελλήνων πολιτών, ομήρων στα χέρια του κράτους πειρατή της Μεσογείου, φρόντισε να δράσει αποφασιστικά και να προστατεύσει, από τη διαμαρτυρία και τη φωνή αντίστασης χιλιάδων διαδηλωτών, την Ισραηλινή Πρεσβεία, ασκώντας απρόκλητα ωμή βία και προβαίνοντας σε άγρια καταστολή με συνεχή χρήση χημικών.

Ο σύντροφός μας δε θα αντικρίζει για πολύ καιρό στο χέρι του το γύψο, δώρο του  «αμούστακου νεαρού» των Μ.Α.Τ., η προσπάθεια, όμως, του αστικού κράτους να βάλει «στο γύψο» τις ζωντανές και αγωνιζόμενες δυνάμεις της κοινωνίας μας, θα μάς βρίσκει πάντα απέναντί της, όλο πιο δυνατούς και αποφασισμένους στο πλευρό του εργαζόμενου λαού.

Να ανταποκριθούμε όλοι στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα». Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 3/6, στις 19.μ.μ., στα Προπύλαια, και στην πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Εξωτερικών.


 Μουσικό σχήμα «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ»
1/6/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου