31 Μαΐου 2010

Ο Παλαιστινιακός λαός και οι αλληλέγγυοι στον αγώνα του δε θα μείνουν μόνοι.

Η γη της Παλαιστίνης εξακολουθεί να ποτίζεται από το αίμα του πολιορκημένου, του αποκλεισμένου, του αντιστεκόμενου στον ιμπεριαλισμό Παλαιστινιακού λαού. Το ισραηλινό κράτος βάφει τη Μεσόγειο κόκκινη με το αίμα αλληλέγγυων στον παλαιστινιακό αγώνα, με το αίμα αγωνιστών του «Στόλου της Ελευθερίας». Εκατοντάδες άλλοι αλληλέγγυοι αγνοούνται, όμηροι στα χέρια ενός κράτους πειρατή και δολοφόνου που στηρίζεται απροκάλυπτα από ΗΠΑ και ΕΕ., ενός κράτους τρομοκράτη που σε διεθνή ύδατα κατέλαβε, χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση από την Ελληνική Κυβέρνηση, πλοία με ελληνική σημαία που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, αιχμαλωτίζοντας Έλληνες πολίτες, άοπλους ακτιβιστές.

Είναι ώρα να μιλήσει ο λαός. Να απαιτήσει την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων. Να απαιτήσει την καταδίκη του Ισραηλινού κράτους και όσων συνεργάζονται μαζί του ή ανέχονται τη δράση του. Να εντείνει τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα 31/5/2010 στις 19.00 μ.μ. έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία. Ο αντιστεκόμενος Παλαιστινιακός λαός και οι αλληλέγγυοι στον αγώνα του, αγωνιστές του «Στόλου της Ελευθερίας» δε θα μείνουν μόνοι και ανυπεράσπιστοι. Τη μνήμη των νεκρών να τιμήσουν ο αγώνας, η πάλη κι η αντίσταση του λαού.

 Μουσικό Σχήμα «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ»
 31/5/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου