2 Οκτωβρίου 2014

Συμμετοχή των Υπεραστικών σε συναυλία αλληλεγγύης στην πύλη του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Δαφνί) - Δευτέρα 6 Οκτώβρη, 6μ.μ..Απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου 
 του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Δαφνί)


"... Διεκδικούμε:
  • Αποκλειστικά Δημόσια & Δωρεάν Ψυχική Υγεία με ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ κάθε μορφής επιχειρηματικής δραστηριότητας (Μ.Κ.Ο. - ιδιώτης) και πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Όχι στο κλείσιμο του Ψ.Ν.Α. Καμία μεταφορά  κλινικών – υπηρεσιών (διοικητικών-τεχνικών). Καμία ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΠΟΛΥΣΗ.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες για την κάλυψη των διευρυμένων αναγκών των Μονάδων και των υπηρεσιών της Ψυχικής Υγείας.

Δηλώνουμε ότι ο αγώνας αυτός γίνεται, όχι μόνο για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας, αλλά προπάντων για την πρόσβαση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ σε σύγχρονες, ποιοτικές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ & ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας.  

Καλούμε τους συγγενείς των χρηστών υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, άνεργους, συνδικάτα, σωματεία εργαζομένων, ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, κοινωνικούς φορείς να συμπαρασταθούν στο δίκαιο και μεγάλο αγώνα μας, με την ενεργή συμμετοχή τους και με ψηφίσματα συμπαράστασης".
 http://sylogosdafni.blogspot.gr/2014/09/blog-post_64.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου