18 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία για τη δολοφονία του αντιφασίστα καλλιτέχνη Παύλου Φύσσα (Killah P).


Χτές το βράδυ ο 34-χρονος αντιφασίστας καλλιτέχνης Παύλος Φύσσας (Killah P) δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι, από συμμορία ακροδεξιών-μελών της Χρυσής Αυγής.

Η ναζιστική συμμορία μετά και το δολοφονικό χτύπημα σε ομάδα συνδικαλιστών-εργατών του ΚΚΕ στο Πέραμα πριν λίγες μέρες, αποδεικνύει μέρα με τη μέρα πως ο μοναδικός λόγος ύπαρξής της είναι να παίζει τον ρόλο του μαντρόσκυλου/υπερασπιστή του καπιταλισμού στην Ελλάδα. Και είναι τα αφεντικά της αυτοί που φοβούνται την πάλη του λαού, αυτοί που φοβούνται τις συνδικαλιστικές ενώσεις των εργατών που παλεύουν για τη ζωή τους, αυτοί που φοβούνται την αντιφασιστική δράση και τους αντιφασίστες καλλιτέχνες.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια "δύναμη αλλαγής", όπως η ίδια λέει για να κοροϊδεύει τον κόσμο. Είναι μια αποκρουστική εγκληματική συμμορία που επιτίθεται σε φτωχούς, εργάτες, συνδικαλιστές, μετανάστες, ακόμα και αντιφασίστες καλλιτέχνες. Επιτίθεται για να σκοτώσει. Μπορούμε και πρέπει να τους τσακίσουμε πολιτικά, ιδεολογικά και στο δρόμο. Η Τέχνη εν Κινήσει εκφράζει την οργή της για τη δολοφονία του συναδέλφου μας Killah P.

Αναρτούμε την σελίδα του Παύλου Φύσσα (killah P) στο fb:


 

 18/9/2013

Τέχνη Εν Κινήσει (Τ.Ε.Κ)

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου